Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 16:23
Angriber taler ud: Derfor skiftede jeg hverken til City eller Spurs

Serie A-bomberen Dusan Vlahovic slår fast, at han ingen intentioner havde om at forlade sin klub Fiorentina denne sommer.


Manchester City jagtede Tottenhams-stjernen Harry Kane hele sommeren, og for begges vedkommende havde Fiorentina-bomberen Dusan Vlahovic været nøglen til harmoni.

Først prøvede Tottenham at lande en aftale med Vlahovic, så det ville give mening at slippe Harry Kane, mens Manchester City til sidst forsøgte sig med at kapre Vlahovic, da det stod klart, at Tottenham ikke ville vige fra deres prisskilt på 150 millioner pund.

Den 21-årige serber skulle dog ingen vegne, og det var alene hans egen beslutning, fastslår han selv.

- Jeg sagde mange gange, at jeg besluttede at blive i Firenze, ingen andre måtte beslutte for mig, udtalte Vlahovic 

- Da træneren ankom, og truppen vi satte sammen, er det godt. I slutningen af ​​sæsonen vil vi se, om det viste sig at være den rigtige beslutning, men jeg fulgte mit hjerte.

- Jeg er ung, min tid kommer, og jeg skal bare fortsætte med at arbejde sådan, lød det ved gårsdagens pressemøde, efter Fiorentina tog en stor skalp hos topholdet Atalanta.

Vlahovic blev dobbelt målscorer via to straffespark, da La Viola slog Atalanta med 2-1, hvilket fører hans samlede antal på fem mål i fire kampe i denne sæson.

Foruden at stå for en forklaring, vidner Vlahovic også om enorm selvtillid og også modenhed i og med, at han tør, og endda foretrækker, at vente med at skifte til næste sommer trods interesse fra nogle af verdens største klubber.

Her ville de fleste utvivlsomt have valgt at gå den sikre vej og bide på det første og bedste, store tilbud.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE