Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:12:2020 17:24
Ancelotti stiler højt: Top fire og titelkamp er målet

Everton indtager pt. Premier Leagues femteplads og ved slutningen af næste sæson håber Carlo Ancelotti at ligge endnu højere oppe i tabellen


En fremragende sæsonstart gjorde pludselig, at Everton blev omtalt som mulige titelkandidater i Premier League. Siden har en række pointtab sat en stopper for den samtale, men to flotte sejre over Chelsea og Leicester har sendt The Toffees op på femtepladsen igen. 

Og hvis det står til manager Carlo Ancelotti, så kan fansene godt begynde at vænne sig til livet i Premier League-toppen.

- Målet for næste er at nå Premier Leagues top fire. Og når man er i top fire og kæmper med om top fire, så betyder det også, at man kan kæmpe med om titlen, udtaler italieneren ifølge Goal.

- Det er målsætningen. At være i Europa i næste sæson. Hvis det er Champions League, så ville det være en drøm for os, men jeg tror, at vi kan kæmpe om en plads i Europa generalt, tilføjer Ancelotti om håbet for indeværende sæson.

Everton møder lørdag Arsenal. Der er kickoff på Goodison Park kl. 18.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED