AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 19:04
Ancelotti rygtes til Arsenal og Everton: Nu bryder han stilheden

Den tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti, der lige er blevet fyret hos italienske Napoli, er frontløberen til både Everton- og Arsenals managerjob.


Carlo Ancelotti blev fyret tirsdag aften som træner for Napoli, og han er straks blevet rygtet til de to store engelske managerløse klubber Arsenal og Everton.

Onsdag tweetede Ancelotti for første gang efter fyringen, og han bryder dermed stilheden, der har været efter fyringen tirsdag aften, skriver Daily Mirror.

- Jeg vil personligt takke klubben, dens ansatte, mine spillere, min stab og præsidenten for chancen for at få en uforglemmelig oplevelse i en vidunderlig by som Napoli, tweetede den italienske træner.

Arsenal har allerede planer om at holde samtaler med 60-årige Ancelotti, som angiveligt er interesseret i en retur til Premier League. Everton er også opmærksomme, og skulle være klar til at begynde samtaler om en eventuel kontrakt.

Chelseas manager Frank Lampard, der spillede under Carlo Ancelotti, backer sin tidligere manager op i et skifte tilbage til Premier League.

- Jeg har stor respekt for ham. Jeg er meget ked af det på hans vegne, sagde Lampard.

- Jeg ved, at det var et hårdt job for ham til sidst. Jeg så hans interview før kampen, og jeg tænkte, at det var et meget typisk og klassisk interview, i hvad der lignede en hård tid for ham.

- Jeg tror, at han kan arbejde alle steder i verden på topniveau, selvfølgelig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED