AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 22:00
Ancelotti mangler backs: Melder sig ind i kampen om eftertragtet Ligue 1-tyrker

Everton har indledt jagten på LOSC Lille-backen Zeki Celik.


LOSC Lilles højre back Zeki Celik er måske ikke et navn, der ringer alverdens klokker i fodboldverden, men ikke desto mindre har tyrkerens navn op til flere gange været oppe og vende i den engelske rygtebørs.

Det forlød i vinters, at West Ham fulgte ham, mens Tottenham denne sommer har været udnævnt som bejler, såfremt Serge Aurier skifter til AC Milan.

Nu har også Everton meldt sig på banen. Det erfarer Liverpool Echo via avisen Evening Standard.

The Toffees har angiveligt allerede kontaktet Lille omkring tilgængeligheden af Celik, som de er villige til at betale godt for.

Træner Carlo Ancelotti er nemlig i knibe på højre back-positionen, som det ser ud nu, da aldrende Seamus Coleman er italienerens eneste alternativ på den plads.

23-årige Celik er en 180 centimeter høj back-spiller, der tilbage i 2018 skiftede fra Istanbulspor til franske LOSC Lille. Han betegnes som en komplet, løbestærk back med god fart og fine evner både offensivt og defensivt.

Han var fast mand for Lille i sidste sæson, hvor han i alt spillede 32 kampe og også bidrog med tre assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED