AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 14:56
Ambitiøst: Palace melder sig ind i kampen om Chelsea-spiller

Crystal Palace er klar til at give de store drenge kamp til stregen i jagten på Olivier Giroud.


Det er ikke blevet til meget spilletid for Olivier Giroud, siden Frank Lampard overtog tøjlerne i Chelsea, og rygterne går på, at franskmanden kan forlade the Blues til januar. 

Store klubber som Atlético Madrid og Inter er allerede blevet kædet sammen med den hovedstødsstærke angriber, men ifølge Daily Mirror er en ny og mindre klub nu kommet på banen. 

Avisen melder, at Crystal Palace har meldt sig ind i kampen om 33-årige Girouds underskrift, og en handel er muligvis ikke så urealistisk.

Chelsea skulle nemlig være interesseret i at hente Wilfried Zaha i Crystal Palace, hvilket kan åbne op for en byttehandel mellem de to klubber. 

Det er dog usikkert, om Giroud ønsker at skifte til the Eagles, når klubber som Atlético Madrid og Inter angiveligt står klar med en kontrakt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED