Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2022 22:23
Altafgørende for ten Hag: "Eriksen og de Jong SKAL til Old Trafford"

Erik ten Hag er slet ikke i tvivl om, hvem der skal bringes til Old Trafford denne sommer.


Adskillige spillere bliver rygtet til Old Trafford, men der er nogle navne, der går igen og igen.

Det gælder især Frenkie de Jong og Christian Eriksen, og det er der også en grund til. De er Erik ten Hags absolutte topprioriteter denne sommer. 

Det fortæller den pålidelige hollandske journalist, Marcel van der Kraan, til Sky Sports.

- Erik ten Hag har gjort det klart til Manchester Uniteds ledelse, at han vil have både Frenkie de Jong og Christian Eriksen. Hvis de ikke får fat i de to, så ville det være et stort slag for ham og den spillestil, han vil have, siger Marcel van der Kraan til Sky Sports og tilføjer:

- Det afhænger af de to spillere - det skal være dem. Han vil ikke have andre end dem. Ten Hag har fortalt, at han ser Barcelonas spillestil. Hvis man vil spille en bestemt type offensiv spillestil, så har man brug for de Jong.

- Mht. Christian Eriksen kom han tilbage i starten af året efter sit hjerteanfald. Ten Hag kunne se Eriksen fitness med sin egne øjne (da han trænede hos Ajax inden), og præstationerne for Brentford fik ham overbevist, lyder det fra Marcel van der Kraan.

Marcel van der Kraan har før haft interview med Christian Eriksens agent og var bl.a. med til at breake nyheden om, at danskeren havde fået grønt lys af læger til at vende tilbage til topfodbold igen.

I sin klumme søndag aften skriver journalisten også, at Erik ten Hag ser de to signings være afgørende for den spillestil, han vil implementere på Old Trafford.

Marcel van der Kraan melder også, at Frenkie de Jong og midtbanespillerens repræsentanter går stille med dørene, men siden Manchester United har afgivet bud på hollænderen, så må det betyde, at Frenkie de Jong er opsat på et skifte. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE