AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 17:40
Alissons idoler: Disse to spillere har inspireret Liverpool-målmandens karriere

Liverpool-målmanden fremhæver særligt to spillere som dem, der får ham til at stræbe efter hele tiden at blive bedre.


Sund konkurrence kan være en god ting, som konstant sørger for, at du er på dupperne og presser dig selv til at blive bedre.

Den oplever Alisson også, at han kan fremhæve særligt to spillere, som netop har haft den effekt på ham.

Den ene er ikke overraskende landsmanden Ederson, hvem han kæmper med om pladsen fra start for det brasilianske landshold og titlen som Premier Leagues bedste målmand.

- Vi har altid været i konkurrence om, hvem der var den bedste. Mit held er, at jeg anser ham som min storebror. Vi har aldrig været rivaler, men hinandens støtte. Faktisk har jeg svært ved at beskrive med ord, hvad han betyder for mig, siger Alisson ifølge Daily Mail.

Den anden spiller, som Alisson har taget ved lære er, er en, der typisk får målmænd til at fremstå som fjolser på målstregen - nemlig Lionel Messi.

- Når vi spiller mod de bedste, kan vi kun udvikle os, og på den front har Messi hjulpet mig meget, siger Liverpool-keeperen.

- Jeg har haft meget god konkurrence, og jeg tror på, at Gud har sat disse spillere på min vej, så jeg kan blive bedre for hver dag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED