AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 21:12
Alexis Sanchez får uventet opbakning: Han kan bringe dem i top-4

Alexis Sanchez var ikke med, da Manchester United udraderede Chelsea med 4-0, men måske er han manden, der kan skaffe Manchester United en slutplacering i top-4.


Det mener den tidligere Manchester United-angriber Louis Saha i hvert fald.

- Sanchez’ dårlige form er et mysterium, men han kan egenhændigt bringe United tilbage i top-4, hvis han kan finde sin rytme igen, sagde franskmanden til Bwin.

- Solskjær er den rigtige mand til at finde Sanchez’ ’Midas touch’ igen.

- Jeg håber, at han arbejder hårdt uden for rampelyset for at komme tilbage til sit bedste niveau igen. Han bliver nødt til at udnytte al sin frustration til at træne og komme tilbage stærkere.

Alexis Sanchez var da også tidligere regnet blandt en af de absolut bedste spillere i Englands bedste fodboldrække, men skiftet til Manchester United har – sammen med skader – ikke været den rigtige opskrift for Sanchez til at opretholde niveauet.

Chileneren har kun formået at score fem mål i 45 kampe for Manchester United, og rygterne om et skifte væk fra Manchester United og England har floreret på det seneste.

The MEN har dog bragt nyheden om, at Ole Gunnar Solskjær gerne vil beholde Sanchez i United, på trods af hans dårlige form, skriver Manchester Evening News.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED