AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 17:50
Alexander-Arnold hylder Gomez: En af ligaens bedste

Trent Alexander-Arnold er meget begejstret for holdkammeraten Joe Gomez, der har været fast mand for Liverpool i denne sæson.


Med 20 point efter otte spillerunder og en delt førsteplads har Liverpool fået en forrygende start på sæsonen. 

Især defensivt har det set godt ud for the Reds, der blot har indkasseret tre mål.

En af de spillere, der har været med til at holde modstanderne fra fadet, er 21-årige Joe Gomez, som har tilspillet sig en fast plads i Liverpools forsvar. 

Her har han gjort det fortrinligt, hvilket også er blevet mærket hos holdkammeraten Trent Alexander-Arnold, der roser Gomez til skyerne: 

- Han viser i denne sæson, at han er en topspiller, fortæller Alexander-Arnold til Liverpools officielle hjemmeside. 

- I en ung alder er han en af ligaens bedste på sin position. Det kræver noget, og han fortjener meget ros. Især med tanke på de tilbageslag han har haft. 

- Hans samarbejde med Virgil (van Dijk, red.) har hjulpet ham. Han ser nok en smule op til Virgil som en slags rollemodel. Han er indimellem en mini-Virgil. 

Gomez kan både begå sig på højreback og i det centrale forsvar. I indeværende sæson har han hovedsageligt spillet på sidstnævnte position, men i seneste rundes topkamp mod Manchester City var han at finde på højreback. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED