AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 09:52
Aldridge: Wolves-kampen viste os hvilke spillere Liverpool skal skille sig af med

Den tidligere Liverpool-angriber sætter ikke navne på spillerne, som han gerne så forlade klubben, men mener, at de var nemme at spotte.


Jürgen Klopp og Liverpool måtte se sig slået af Wolves i FA Cuppen, og selvom The Reds stillede med adskillige reserver, var der visse rutinerede kræfter, som ikke løftede deres del af læsset på banen.

Det mener John Aldridge.  Han nævner ingen navne, men krydser fingre for, at de omtalte spillere snart får sparket.

- To eller tre spillere fra den opstilling er her ikke fortsat, når vi kommer til pre-season, skriver Aldridge i sin klumme for Liverpool Echo.

- Jeg vil ikke nævne nogle navne, men vi ved alle, hvem de er, og kampen mod Wolves satte tyk streg under, at de skal erstattes.

Alan Shearer, der kommenterede kampen for BBC, var efterfølgende meget kritisk overfor Divock Origi og Daniel Sturridge, som Newcastle-legenden ikke følte,  gav sig nok på banen.

Også Alberto Moreno blev efterfølgende hængt ud som et svagt punkt,  men man kan kun gisne om, hvorvidt det er dem, Aldrigde hentyder til i sin klumme.  Den forhenværende Liverpool-angriber skjuler dog ikke, at det var de rutinerede Reds-spillere, den var gal med.

- Klopp gav en række rutinerede professionelle den chance, som de har ventet på,  men de lod den gå til spilde.  Du kan bestemt ikke kritisere de unge fyre, som gjorde deres bedste, men blev svigtet af nogle af de rutinerede, skriver Aldrigde.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED