AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 13:39
Alderweireld: Jeg er glad for at blive endnu et år i Tottenham

Spekulationerne om den belgiske midterforsvarer fortsætter efter kontraktforlængelsen, men Alderweireld mener, at hans præstationer på banen sender et klart signal om, at han er glad for at blive i Spurs.


Toby Alderweireld stod i hjertet af Tottenham-defensiven og viste adskillige eksempler på flot forsvarsspil i Carabao Cup-sejren over Chelsea, og det er præstationer som den, der sætter tyk streg under, at belgieren er glad for at fortsætte i Tottenham.

Det fortæller Toby Alderweireld til London Evening Standard.

Sidste uge udnyttede Tottenham en klausul i forsvarerens kontrakt, som forlængede hans ophold i klubben frem til sommeren 2020.  I samme ombæring blev en frikøbsklausul dog også aktiveret, som gør det muligt for interesserede klubber at hente belgieren for £25 millioner.

Alderweireld mener dog, at hans præstationer på banen taler for sig selv – og han giver ikke udtryk for at have travlt med at forlade klubben.

Jeg er meget glad for at blive endnu et år.  Det var en etårig forlængelse i min kontrakt, og jeg er glad for, at Spurs udviste mig tillid nok til at forlænge, siger Alderweireld ifølge London Evening Standard.

Folk kan se, at jeg giver mig selv 100 procent hver evigt eneste gang, jeg spiller.  Det fortsætter jeg med at gøre hver gang, og jeg fokuserer kun på dét, der foregår på fodboldbanen.  Dette er min fjerde sæson i klubben, og jeg er meget glad. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED