AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 15:11
Alderweireld insisterer: Ønskede ikke at forlade Tottenham

Toby Alderweireld slår nu fast, at han aldrig ønskede at forlade Tottenham denne sommer.


Der har været mange rygter om Toby Alderweireld de seneste måneder.

Den belgiske landsholdsspiller, som blot har ét år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, var dog slet ikke interesseret i at forlade klubben, selvom Manchester United angiveligt viste stor interesse for ham.

Det slår han nu helt fast.

- Alle sagde overalt, at jeg absolut ønskede at forlade Tottenham. Det er ikke sandt. Denne sommer forstod jeg hurtigt, at Tottenham ville beholde mig. Så jeg skulle kæmpe for at få min plads på holdet igen. At være på førsteholdet igen er en sejr for mig.

- Jeg vil bare prøve at hjælpe Tottenham så godt, som jeg kan med mine kvaliteter. I forhold til min fremtid var alt, der blev sagt i medierne, ikke sandt på noget tidspunkt, fortæller Toby Alderweireld ifølge Sky Sports.

Den belgiske forsvarsspiller varmede bænken i sæsonens første kamp, men efterfølgende er han startet inde i andre tre kampe.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED