Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 19:20
Alaba-agent: Alle storklubber i Europa vil have ham

Der er stor rift om David Alaba, fortæller spillerens agent.


David Alaba skal finde sig en ny klub, da han selv har fortalt, at han ikke fortsætter i Bayern München, når kontrakten med den tyske storklub udløber til sommer.

Men den østrigske landsholdsspiller behøver ikke frygte, at han kommer til at stå arbejdsløs.

For på rygtebasis sættes han i forbindelse med klubber som Real Madrid, PSG og Chelsea, og hvis man skal tro spillerens agent er det blot nogle af de klubber, der har kig på forsvarsspilleren.

- Alle storklubber i Europa vil have David. Men det er ham selv, der skal træffe den endelige beslutning, siger den 77-årige agent Pini Zahavi til Bild

Ifølge flere medier er den seneste udvikling, at Alaba ikke er tilfreds med kontraktudspillet fra Real Madrid, der ellers længe har lignet den helt store favorit, og derfor åbner han nu op for at snakke med andre klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED