AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 10:01
Akut behov for forstærkning: Disse fire angribere har United på blokken

Der bliver brainstormet på Old Trafford i disse dage i forsøget på at finde en angriber, som kan afløse Marcus Rashford.


Manchester United kunne holde sig nogenlunde kørende uden Paul Pogba og Scott McTominay, så længe Marcus Rashford var formstærk og havde et målsnit på ét mål per kamp.

Men nu er den 22-årige angriber ude, og som nederlaget til Burnley onsdag viste, kan det tab måske blive den største trussel for klubben denne sæson.

Oprindeligt ønskede Ole Gunnar Solskjær ikke at lave "kortsigtede" signings.  Derfor skrottede man interessen i spillere som Mario Mandzukic og Fernando Llorente.

Men med Rashford ude skulle desperationen have bredt sig på Old Trafford,  hvor man lige nu brainstormer angribere,  som potentielt kan afløse.  Det skriver Dean Jones fra Bleacher Report.

Hans kilder internt i klubben beretter, at The Red Devils i øjeblikket sigter efter at signe en angriber, som befinder sig på kanten af spillertrupperne i de store europæiske klubber -  altså spillere, som ikke er faste startere. 

Det drejer sig angiveligt om Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain, Krzysztof Piatek fra AC Milan, Luka Jovic fra Real Madrid og Paco Alcacer fra Dortmund.

Alle skulle være til salg, hvis Manchester United er parate til at punge ud.

Edinson Cavani er rygtet stærkt til Atletico Madrid, men skulle også være blevet tilbudt til The Red Devils.  Paris Saint-Germain forlanger dog mellem £10-20 millioner for den 32-årige angriber, som dog også kommer med en kæmpemæssig lønomkostning på op mod £360.000 ugentligt.

Det svarer til omkring £19 millioner i løn årligt,  hvilet rivalerne fra Chelsea skulle have tabt underkæben over, hvis man skal tro rygterne.

Piatek er ligeledes til salg, og AC Milan skulle endda være parate til at udleje for resten af sæsonen. Problemet, som Tottenham angiveligt også har erfaret, er, at AC Milan kræver, at man forpligter sig til at købe den polske angriber for omkring £25 millioner efterfølgende.

Duncan Castles fra The Times erfarer samtidigt, at Luka Jovic er til salg og formentligt også allerede er blevet tilbudt til Manchester United. 

Real Madrid vil dog gerne af med angriberen, som de signede sidste sommer, og skulle angiveligt også ville ønske, at The Red Devils eller andre interesserede klubber forpligter sig til at købe serberen efterfølgende.

Det har været småt med nyt om Paco Alcacer, men Dortmund skulle ifølge Castles være klar til at udleje den 26-årige spanier for £1 million, hvilket ved første øjekast lyder som den klart bedste handel, selvom det er usikkert, om han kan begå sig i Premier League - men samme argument gælder også de tre andre.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED