AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 13:46
Aguero afslører: Disse fem angribere var mine idoler

Manchester City-stjernen har sat navn på de fem spillere, som han har forsøgt at modellere sit spil efter.


I dag er der sikkert en masse unge angribere, som forsøger at lade sig inspirere af Sergio Aguero, der gennem et årti eller mere har været blandt verdens bedste forwards.

Det kan i hvert fald være opskriften på succes, for Manchester City-stjernen forsøgte selv at efterligne nogle af spillets største angribere, da han var et ungt talent.

- Da jeg var meget, meget ung, plejede jeg at fokusere på Javier Saviola, som plejede at spille for River Plate, fortæller Aguero til Etisalat.

- Senere begyndte jeg at fokusere på spillere som Tevez, Juan Roman Riquelme og Ronaldo fra Brasilien. Jeg kunne også godt lide Michael Owen.

Dengang forsøgte Aguero at efterligne sine inspirationskilders spillestil, men med tiden, årene og erfaringen har han skabt sin egen.

- Jeg fokuserede på de fem spillere og forsøgte at spille som dem, men det var dengang, jeg var ung, fortæller City-profilen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED