Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 15:04
Agger om ét Anfield-opgør: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Daniel Agger har især én kamp i tankerne, når han tænker på den bedste atmosfære på Anfield.


I sin tid i Liverpool scorede Daniel Agger nogle gode mål - alt fra hovedstødsmål til langskudsmål.

Liverpool-fans vil især huske et mål mod Chelsea, hvor Steven Gerrard sendte et fladt frispark ude fra venstre side ind til danskeren, der sparkede bolden i det korte hjørne. 

Daniel Agger har oplevet store kampe på Anfield, men en stikker ud, hvis han tænker på atmosfæren på Anfield

- Stevie og jeg prøvede aldrig at gøre det til træning. Vi snakkede bare om det. Vi scorede to gange på det ud af to gange - målet mod Benfica nogle år senere var bedre, men vi endte med at tabe kampen, siger Daniel Agger til The Athletic.

- Folk snakker om semifinalen mod Chelsea, men ottendedelsfinalen mod Barcelona var den bedste atmosfære jeg nogensinde har oplevet på Anfield. Det var et af de bedste Barcelona-hold med Ronaldinho.

- De havde vundet Champions League året før, men på en eller anden måde vandt vi 2-1. Jeg kan huske, at mig og Carragher kiggede på hinanden på Camp Nou og tænkte: "Det her kan blive grimt" efter vi kom bagud 0-1, lyder det fra Daniel Agger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE