Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

AGF-dansker afslører: Derfor afviste jeg Liverpool

Af Jeppe Augustsen
05.12.2023 Kl. 09:32

Rasmus Højlund var i dette års udgave nomineret til Golden Boy, hvor det endte med en sjetteplads.

Mange danske talenter er med tiden blevet nomineret til prisen, og en af dem er 26-årige Mikkel Duelund, som i dag spiller for AGF.

I sine unge dage blev han anset for at være et stort talent i Danmark, hvor han spillede for FC Midtjylland.

I et interview med Offside fortæller han, at tidligere i sin karriere modtog et tilbud fra Liverpool, men besluttede sig for at afvise.

– Det er med U20-landsholdet. Vi spiller en træningskamp mod Liverpools U23-hold i Middelfart. Jeg tror, vi vinder 3-1 eller sådan noget. Jeg spiller en god kamp. Altså jeg spiller rigtig godt, og så gik der ikke mange dage, og så lå der et tilbud fra Liverpool, siger Mikkel Duelund til Offside.

Her fik han mulighed for at blive en del U19-holdet, mens han også skulle træne med førsteholdet i Liverpool. Det var dog ikke attraktivt for Mikkel Duelund, da han var begyndt at spille førsteholdsfodbold i FC Midtjylland.

– Det var et godt tilbud. Enormt spændende, men det var også det tidspunkt, hvor jeg i FC Midtjylland var på vej frem og spillede førsteholdsfodbold. Så det var ikke så svært for mig. Jeg kunne godt se, at hvis jeg tog til Liverpool på det tidspunkt, så var der lang vej til førsteholdsfodbold, lyder det fra Mikkel Duelund.

Se klippet med Mikkel Duelund øverst i artiklen, hvor han også fortæller, at et skifte til Liverpool formentlig var for stort for ham.

Annonce