AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 17:47
Agenterne er i gang: Chelsea forbereder sommerkøb af Zaha

The Independent erfarer, at Chelsea har bedt agenter om at forberede en mulig handel med Crystal Palace denne sommer.


Chelsea er fortsat interesseret i at signe Wilfried Zaha fra Crystal Palace og har taget kontakt til en række agenter, som nu skal undersøge mulighederne for at få en handel skubbet over slutstregen.

Det erfarer The Independent.

Det skulle angiveligt være agenten Federico Pastorello, der denne sommer skaffede Romelu Lukaku sit skifte til Inter Milan, som er blevet sat på sagen.

The Blues har angiveligt haft en længerevarende interesse i den ivorianske winger, og den varer ved, selvom man hentede Christian Pulisic.

Det store problem er, at Zaha har kontrakt med The Eagles frem til 2023. Spilleren forsøgte angiveligt selv at fremtvinge et skifte til Arsenal, men Crystal Palace bukkede ikke under for presset.

Det skyldes måske, at Arsenal angiveligt bød langt under den valuering, Crystal Palace havde regnet med at kunne tjene på et salg af sin store stjerne.

Priser som £70 millioner blev ofte nævnt i den engelske presse denne sommer, så Chelsea skal næppe se frem til nogen stor rabat, hvis de vil hente den 27-årige winger næste sommer.

I skrivende stund venter vi stadig på en afgørelse på, om Chelsea får sin transferkarantæne ophævet inden januarvinduet eller må vente til sommer, før de atter kan signe spillere.

Uanset hvad tyder intet på, at Roy Hodgson og Crystal Palace er interesseret i at sælge Zaha midtvejs i sæsonen. Derfor foretrækker Chelsea at undersøge mulighederne for en sommertransfer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED