AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 10:35
Agent: Stor europæisk klub vil have Lindelöf

Victor Lindelöf bliver jagtet af en stor europæisk klub, udtaler spillerens agent, Hasan Cetinkaya.


For nyligt skrev den spanske avis, Mundo Deportivo, at Victor Lindelöf var et emne for FC Barcelona, der så svenskeren som et alternativ til Matthijs de Ligt. 

Med den hollandske midterforsvarer godt på vej til Juventus har FC Barcelona efter sigende genoplivet sin interesse. Lige nu råder træner Ernesto Valverde blot over Gerard Pique, Clement Lenglet, Samuel Umtiti og Jean-Clair Todibo. 

Det passer også fint sammen med det, Hasan Cetinkaya, Lindelöfs agent, udtalte tirsdag. 

Agenten, der også repræsenterer Barcelona-nyindkøbet Frenkie de Jong, fortæller, at en stor klub er efter Lindelöf, men at det er op til United, hvorvidt han skal skifte. 

- Lindelöf er på radaren for en stor europæisk klub, men et skifte væk fra United afhænger af den engelske klub, fortæller Cetinkaya til Mundo Deportivo. 

MINUT FOR MINUT I TRANSFER LIVE: BLIV OPDATERET PÅ RYGTER OG BEKRÆFTEDE HANDLER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED