Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Agent langer ud efter Gerrard: Han bænkede min spiller pga had til Man United

Af Redaktionen
10.01.2022 Kl. 18:41
Steven Gerrard har fået en agent på nakken.

Axel Tuanzebe forlængede i august med Manchester United, hvorefter han tog på et lejeophold hos Aston Villa, som han tidligere i karrieren har repræsenteret.

Det lejeophold holdt kun i en halv sæson, inden det gik i vasken, for nu er Axel Tuanzebe flygtet fra Aston Villa til Napoli i håbet om mere spilletid.

Hos Aston Villa fik Axel Tuanzebe ikke meget spilletid, og specielt under Steven Gerrard var det minimalt.

Blot 8 minutter i Premier League fik Axel Tuanzebe af manager Steven Gerrard, og det har fået forsvarsspillerens agent, som også er bror til Axel Tuanzebe, til at rase.

Han anklager Steven Gerrard for at have bænket Axel Tuanzebe bevidst, da midtstopperen var på et lejeophold fra Manchester United.

– Efter Steven Gerrards ankomst på Villa Park, fik jeg en følelse af, at rivaliseringen mellem Manchester United og Liverpool kom til udtryk, lyder det fra agent Dimitri Tuanzebe til ESPN.

Axel Tuanzebe spillede også for Aston Villa i 17/18- og 18/19-sæsonen, hvor han medvirkede til at få klubben tilbage i Premier League.

– Han var elsket af fansene, og han var en del af succesen i Championship, hvor han var en af nøglespillerne til at få dem tilbage i Premier League, siger Dimitri Tuanzebe.

Han slår fast, at skiftet til Napoli var en nem beslutning at tage.

– Manchester United kontaktede mig, og de fortalte om interessen fra Napoli. Beslutningen var nem. Han skulle væk fra Aston Villa, udtaler Dimitri Tuanzebe.

Axel Tuanzebe fik søndag debut for Napoli i Serie A, hvor han fik sine første 11 minutter i benene.

Annonce