AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 19:52
Agent bekræfter: Liverpool er interesseret i min klient

The Reds har udvist interesse i at hente den 23-årige målmand Ugurcan Cakir, fortæller den tyrkiske spillers agent.


Det er nok ikke nogen god ide at sluge alt råt for usødet, som kommer ud af en fodboldagents mund, men Ugurkan Cakirs repræsentant har netop bekræftet, at Liverpool udviser interesse i den 23-årige Trabzonspor-målmand.

- Liverpool er blandt holdene, som er interesseret og har fulgt hans udvikling, siger agenten Engin Kirkpinar til Turkisk Football.

Det kan selvfølgelig være en agents måde at skabe interesse for sin klient på, men til hans forsvar er det ikke første gang, at særligt tyrkiske medier skriver, at The Reds har haft talentspejdere ude for at overvære Cakir.

Målmandspositionen på Anfield er dog ikke den position, der skriger mest efter en forstærkning, nu hvor Adrian er på plads som backup, men der er ingen tvivl om, at Cakir er et stort målmandstalent.

Den kun 23-årige keeper fik sin landsholdsdebut tilbage i maj og stod også på mål, da Tyrkiet besejrede Andorra 2-0 søndag.

Og skulle LIverpool have reel interesse i at hente Cakir, kan det også lade sig gøre til sommer, hvis pengene er rigtige.

- Trabzonspor mener, at Cakir er mindst €20 millioner værd og nægter at sælge til januar. Et skifte efter sæsonen kunne dog godt ligge i kortene, fortæller målmandens agent.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED