Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afviste storklub til fordel for Arsenal: Fik det samme tilbud

Af Emil Plovgaard
21.08.2023 Kl. 20:24
Han var fuldt ud fokuseret på at komme til Arsenal.

Arsenal har lejet David Raya i Brentford for resten af sæsonen. 

The Gunners betaler i første ombæring 26 millioner kroner for den spanske keeper, men skal, ifølge Sky Sports, punge ud med yderligere 236 millioner kroner, hvis aftalen skal gøres permanent.

 

CBS Sports-journalisten James Benge kan fortælle, at Raya fik det samme tilbud fra Bayern München, som han fik fra Arsenal.

Den spanske keeper ville dog kun til Arsenal, og det fortalte han til den tyske storklub, der som følge heraf trak sig fra en potentiel aftale.

– Der er noget om, hvorvidt Arsenal fremførte idéen, og den måde, Arteta forfører nye signings, for David Raya fik nøjagtigt det samme tilbud af Bayern München, som, på trods af, at de har Manuel Neuer i truppen, ikke har en førstemålmand, fordi Neuer er skadet.

– Han blev ikke solgt på den idé, men i direkte konkurrence med Aaron Ramsdale, som er engelsk landsholdsspiller, vellidt i omklædningsrummet og blandt fansene, så blev han hurtigt købt.

– Årsagen til, at Bayern München bakkede ud, var ikke fordi, Brentford afviste deres bud, men fordi David Raya fortalte, at han kunne vil til Arsenal, siger Benge til Debrief.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce