Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 18:56
Afviste Chelsea: Tysk stortalent vil vinde Champions League

Chelsea måtte lide en afvisning af tysk stortalent, der havde en klar ambition.


Karim Adeyemi er kun 18 år, men han er meget bevidst om, hvordan han får mest muligt ud af sin karriere, som han har store ambitioner for.

Derfor afviste han også at komme til Chelsea tilbage i 2018, hvor han sammen med sin familie blev inviteret til London for at besøge klubbens træningsanlæg.

- Jeg besluttede at fortsætte med at spille i Unterhaching, fordi jeg havde det rigtig komfortabelt. Et skifte til Chelsea havde ikke været et godt skridt på det tidspunkt, har Adeyemi sagt til Goal.

Sidenhen er det tyske stortalent taget til Red Bull Salzburg, hvor han er blevet en profil via masser af spilletid, og netop spilletid vægter højt for tyskeren, som både spiller helt på toppen og på kanten.

- Først og fremmest er det vigtigt for mig, at jeg spiller fast. Mit fokus er lige nu på den østrigske liga. Jeg er meget glad for, at jeg har så meget tid her. Jeg er fuldt fokuseret på opgaven i Salzburg, fortæller tyskeren nu.

Han gør det dog samtidig klart, at han gerne vil til en klub, der kontinuerligt kæmper med om Champions League-titlen.

- Jeg vil spille for en klub, hvor jeg har det godt. Selvfølgelig drømmer jeg om at vinde Champions League. Det vil være stort at spille for en klub, der kontinuerligt konkurrerer for at vinde Champions League.

- Men det er ikke det, jeg har i tankerne lige nu. Det er vigtigt for mig, at jeg udvikler mig yderligere i Salzburg.

Chelsea blev tidligere valgt fra, men måske kan The Blues blive en aktuel arbejdsgiver for Adeyemi i fremtiden, hvis The Blues kan hæve niveauet over de kommende år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED