AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 09:32
Afviser Barca og Juve: Rashford forlænger med Manchester United

Paul Joyce og Gary Jacob fra The Times skriver i dagens avis, at Marcus Rashford er tæt på at forlænge sin kontrakt med De Røde Djævle.


Der er ikke alverden at juble over som Manchester United-tilhænger i øjeblikket, men dagens gode nyhed er, at Marcus Rashford skulle være milimeter fra at forlænge sin kontrakt med klubben.

Det skriver de to pålidelige The Times-journalister Paul Joyce og Gary Jacob dene tirsdag.

Forhandlingerne er næsten nået i mål, og Rashford har afvist interesse fra Juventus og Barcelona.  Den 21-årige angriber foretrækker at blive i barndomsklubben i forsøget på at hjælpe med at vende den uheldige udvikling, som De Røde Djævle har lidt under siden Sir Alex Fergusons fodboldpension.

Det står i stærk kontrakt til Paul Pogba, der som bekendt udtalte forleden, at han var på udkig efter nye udfordringer.

Det kan godt være, at Manchester United står til at miste to af sine store profiler denne sommer i form af Romelu Lukaku og Paul Pogba, men en kontrakt til Rashford betyder, at Ole Gunnar Solskjær har en mand at bygge offensiven op omkring.

Et andet lyspunkt for De Røde Djævle er, at signingen af Aaron Wan-Bissaka kommer stadig tættere. Endnu et bud på £45 millioner blev angiveligt afvist af Crystal Palace mandag, men De Røde Djævle regner med at kunne hente den 21-årige højreback med et bud på £45 millioner plus bonusser.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED