Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 16:16
Afventer svar: Arsenal med tredje bud på Ajax-profil

Arsenal forsøger sig nu med tredje bud på Ajax-profil.


Arsenal og Mikel Arteta er meget interesseret i Ajax-midtstopperen, Lisandro Martínez.

Første bud på den argentinske forsvarsspiller lød på €33,5 millioner. Det blev afvist af Ajax.

Herefter bød de igen på Lisandro Martínez. Det lød på €40 millioner, men det blev efter sigende også afvist af den hollandske klub.

Nu melder den argentinske journalist, César Luis Merlo, at The Gunners er kommet med et tredje bud, som de nu afventer svar på.

Artiklen fortsætter under videoen

Det lyder på €40 millioner plus €5 millioner i bonusser. Samlet set kan handlen altså løbe op i 335 millioner kroner.

Manchester United er angiveligt også meget interesseret i argentineren, og tidligere i dag var der meldinger om et bud fra De Røde Djævle, men ifølge César Luis Merlo har de endnu ikke budt.

Tidligere har det været meldt i den hollandske presse, at Ajax helst ikke vil slippe for mange af holdets profiler denne sommer - heriblandt Lisandro Martínez, men et bud på €50 millioner vil formentlig få dem til at sælge.

24-årige Lisandro Martínez ankom til Ajax fra Defensa y Justicia i 2019 og har udviklet sig til at være en stor profil i Ajax, hvor han var fast inventar på holdkortet, når Erik ten Hag skulle udvælge sin startellever.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE