Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 14:55
Aftalen var på plads: Barcelona-profil afviste Manchester United på Deadline Day

Ousmane Dembélé lignede en ny Manchester United-spiller, men så trak spilleren stikket i sidste øjeblik


De er efter sigende godt irriterede på Ousmane Dembélé i FC Barcelona for tiden. For catalanerne håbede nemlig at sælge den hurtige, men skadesplagde kant til Manchester United denne somme, så de kunne få penge til at hente Memphis Depay i Lyon. 

Men selvom aftalen med The Red Devils efter sigende var lukket og klar til at blive skrevet under, så valgte Dembélé på transfervinduets sidste dag alligevel at afblæse skiftet til det engelske. Det skriver Football365.

Manchester United endte som bekendt med at hente Edinson Cavani til offensiven i stedet, mens Barcelona missede Depay. Det skal også have betydet, at Lyon ikke havde penge nok til at købe Islam Slimani fri af Leicester. 

Ousmane Dembélé kom til Barcelona fra Borussia Dortmund i 2017 for hele 965 millioner kroner, men har grundet sine mange skader blot spillet 76 kampe for klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED