Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: United interesseret i fransk landsholdsstjerne - var i dialog i sommer

Af Kasper Leif Pedersen
24.01.2023 Kl. 09:13
Angiveligt er man fortsat interesseret i den franske landsholdsspiller.

Manchester United meldes fortsat på jagt efter en ny angriber, på trods af at  man hentede Wout Weghorst tidligere på måneden.

Nu har man måske afsløret, hvem man kan kaste blikket mod til sommer.

For ifølge Sky Sports, så var man i dialog med Antoine Griezmann. 

For da Manchester Unitds fodbolddirektør, John Murtough, og rekrutteringskonsulent,Tom Keane,  fløj til Spanien for at formalisere en handel med Casemiro i august 2022, ringede de for at arrangere et møde med Griezmanns lejr i Madrid for at forstå hans situation og følelser omkring en transfer til Old Trafford.

Den 31-årige angriber var på daværende tidspunkt udlejet til Atlético Madrid FC Barcelona, men fik sin spilletid begrænset på grund af en klausul, der fastsatte, at en permanent købsoption på £35,2 mio. pund ville blive udløst, hvis den franske landsholdspiller spillede halvdelen af de minutter, han var til rådighed.
 
Det gav anledning til en mærkelig situation, hvor Atléticos manager, Diego Simeone, først brugte Griezmann efter 60 minutter på grund af klubbens økonomiske begrænsninger.
 
Forespørgsler fra England er ikke stoppet, men Griezmann er glad i den spanske hovedstad, og det eneste tidspunkt, hvor han måske vil overveje sin fremtid, er hvis Simeone forlader klubben.
 
Manchesteer United har bl.a. også set sig varm på Napolis Victor Osimhen, Tottenhams Harry Kane, Red Bull Salzburgs Benjamin Sesko – der til sommer skifter til RB Leipzig – og Ajax' Mohammed Kudus 

LÆS OGSÅ: Arsenal overvejer bud på Juventus-stjerne

Annonce