Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Sterling øjnede Liverpool-skifte

Af Kasper Leif Pedersen
27.01.2023 Kl. 16:16
Raheem Sterling øjnede et skifte tilbage til Merseyside.
Raheem Sterling blev fortid i Manchester City sidste sommer, da han skiftede til Chelsea i en £50 millioner-handel.
 
Her snakkede flere også, om den 28-årige englænder kunne finde på at skifte tilbage til Liverpool, da The Reds højst sandsynligt solgte Sadio Mané – som de så gjorde til Bayern München.
 
Dog hævdes det nu, at Sterling faktisk var opsat på at vende tilbage til The Reds, der er den klub, han forlod til fordel for Manchester City i juli 2015.
Det oplyser det yderst troværdige medie The Athletic.
 
Chelsea-angriberen var angiveligt også interesseret i et skifte til udlandet, men et skifte blev ikke til noget, og det siges, at en transfer til Stamford Bridge var hans eneste realistiske mulighed.
 
Derfor var et skifte til Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain eller Liverpool aldrig på tale for Sterling, som var "åben" for at vende tilbage på Anfield
 
The Athletic oplyser ydermere, at der ville være en chance for, at den engelske landsholdsspiller stadig ville være på Etihad, måske utilfreds, hvis han ikke skiftede til Chelsea.
 
Raheem Sterling har spillet 129 kampe for Liverpool, hvor han spillet 339 for Manchester City. I skrivende stund står han noteret for 22 kampe for The Blues, hvor han har nettet seks gange. 

 

Annonce