Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Så meget sparer Manchester United på at fyre Ronaldo

Af Kasper Leif Pedersen
23.11.2022 Kl. 08:52
Manchester United kan se frem til at spare en masse penge.

I går – tirsdag – blev det bekræftet, at Cristiano Ronaldo var blevet fyret i Manchester United.

Dette blev konklusionen efter to ugers drama frem og tilbage, efter det eksplosive interview med Piers Morgan.

Nu kan The Telegraph og Fabrizio Romano løfte sløret for, hvor meget De Røde Djævle sparer på at fyre Cristiano Ronaldo.

Tilsyneladende sparer De Røde Djævle £17 millioner, da Cristiano Ronaldo er blevet enige om ikke at modtage nogen udbetaling. Det svarer til 145 millioner kroner.

Den 37-årige portugiser var klart den mest løntunge i truppen med en ugeløn på £775,000, eller £40.3m om året, som svarer til 345 millioner kroner. 

Dog selvom de andre Manchester United-stjerner  også tjener en god hyre, så tegnede Ronaldos løn alligevel sig for 10,5% procent af hele Uniteds lønsum.

Da De Røde Djævle ikke kvalificerede sig til Champions League i sidste sæson, faldt spillernes lønninger med 25 procent, herunder Ronaldos lønninger.

Det betød et fald i angriberens løn til omkring  £580.000 om ugen, men Ronaldo tegnede sig stadig for omkring 10 % af den samlede lønsum.

Fabrizio Romano oplyser til sidst, at planen for Manchester United, var at investere i en ny angriber tilbage i juli, men allerede nu er klubben ved at undersøge markedet, for at finde en løsning i januar.

 
 
Annonce