Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 21:42
Afsløring: PSG-stjerne bad om hjælp til at vinde Ballon d'Or

Lækkede lydfiler bringer tidligere Real Madrid-stjerne i fedtefadet.


Paris Saint-Germain-stjernen Sergio Ramos er kommet i store problemer, efter at et spansk medie har lækket lydfiler, hvor man kan høre ham bede det spanske fodboldsforbunds præsident om at trække i nogle tråde, så han kunne vinde Ballon d'Or-prisen anno 2019.
 
- Rubi (Sergio Rubiales, præsident for det spanske fodboldforbund, red.), god aften. Jeg håber, du har det godt sammen med din familie. Du ved, at jeg aldrig har spurgt dig om noget, men hvis jeg gør det i dag, så er det fordi, jeg mener det er et særligt år på grund af de præstationer, jeg har lagt for dagen. 
 
- Jeg vil gerne have, at du kan hjælpe mig så meget som muligt og trække i nogle tråde i UEFA og bruge dine kontakter for Ballon d'Or. Jeg vil være dig evigt taknemmelig, det er ikke kun mig, men også spansk fodbold, som fortjener den. Jeg sender dig et kram, lød det fra Sergio Ramos ifølge lydfilerne fra det spanske medie El Confidencial.
 
Rubiales lovede herefter Ramos, anfører for det spanske landshold, at gøre, hvad han kunne for at få det til at ske.
 
Lige lidt hjalp det dog, for Ballon d'Or-prisen i 2019 gik til Lionel Messi, ligesom han også vandt den seneste uddeling, mens der ingen uddeling var i 2020 på grund af coronapandemien.
 
Ramos spillede dengang for Real Madrid, som han var på kontrakt hos i perioden fra 2005 til 2021. I alt blev det til over 469 kampe i La Liga.
 
Sidste gang, at en spiller fra Premier League vandt Ballon d'Or var i 2008, da Cristiano Ronaldo også huserede hos Manchester United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE