Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Her er Thomas Tuchels løn hos Bayern München

Af Emil Plovgaard
30.03.2023 Kl. 14:10
Thomas Tuchel tjener en monsterløn hos FC Bayern München, men den er mindre, end den han tjente hos Chelsea.

Thomas Tuchel landede tidligere på måneden noget af et job, da han blev præsenteret som ny manager i FC Bayern München.

Tuchel havde været uden arbejde, siden han i efteråret blev smidt på porten hos Chelsea, hvor han i stedet blev erstattet af Graham Potter, der blev hentet til fra Brighton.

Og nu kan flere medier, herunder tyske Sky Sports, berette, hvad den tyske manager tjener i det nye trænersæde på Allianz Arena.

LÆS OGSÅ: De har afgivet et kæmpe bud på Bellingham

Tuchel indbringer således 90 millioner kroner i sit nye job, som dermed er en nedgang i lønnen i forhold til jobbet hos Chelsea, hvor han præsterede at tjene 110 millioner kroner om året.

Samtidig med det, skal klubben betale omkring 60 millioner kroner om året til den nu forhenværende manager, Julian Nagelsmann, indtil han finder sig en ny arbejdsgiver. Med mindre altså parterne når frem til et forlig.

Tuchels kontrakt med Bayern München gælder frem til sommeren 2025, og den 49-årige tysker kastes ud i noget af en ilddåb på lørdag, hvor hans nye klub møder ærkerivalerne fra Borussia Dortmund i Der Klassiker. Der gælder vigtige point om førstepladsen i Bundesligaen, som Dortmund i øjeblikket indtager med ét point ned til mandskabet fra München.

Tuchel havde sit første træningspas med Bayern München i mandags, og han har angiveligt tænkt sig at lokke flere af sine tidligere Chelsea-spillere med sig til det sydtyske.

LÆS OGSÅ: Haaland efterforskes af politiet

LÆS OGSÅ: Rekordhandel under opsejling hos Newcastle

Annonce