Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Det stod på Leeds' notesblok mod Manchester United

Af Kasper Leif Pedersen
09.02.2023 Kl. 07:50
Leeds' vikarierende manager, Michael Skubala, notesblok afslørede hans fire instruktioner til at køre United i sænk.

I mandags fyrede Leeds Jesse Marsch, hvor amerikaneren ikke engang havde været et år i klubben.

Derfor i onsdagens 2-2-opgør på Old Trafford mod Manchester United, så havde klubben en vikarierende manager i form af Michael Skubala.

Gæsterne bragte sig foran 2-0 på Old Trafford takket være et mål i første minut af Wilfried Gnoto og et selvmål af Raphael Varane, men De Røde Djævle slog tilbage ved Marcus Rashford og Jadon Sancho i anden halvleg. 

Nu har et Sky Sports-kamera afsløret, hvad der stod på Skubalas noteblok i pausen.

Her lød hans fire enkle instruktioner som følger: Overgange, lukke midten, tro og være rolig. Disse fire punkter stemte overens med Leeds' præstation på Old Trafford, hvor man så adskillige kontraangreb, hvor især Tyler Adams og Weston McKennie var god til at lukke midten.
 
Michael Skubalas assistentmanage var Chris Armas og teknisk træner var Paco Gallardo.
 
Det er endnu uvist, hvor længe Skubala vil have styringen i Leeds, hvor The Whites er på jagt efter Rayo Vallecanos træner, Andoni Iraola, som deres næste førsteprioritet. Carlos Corberan stod også højt på Elland Road-hierarkiets liste, men han forpligtede sin fremtid med West Bromwich, ved at skrive under på ny kontrakt dagen efter Jesse Marsch-fyringen.
 
Leeds er vært for De Røde Djævle i det omvendte opgør søndag eftermiddag og håber på at gøre det bedre end det point, som de fik i onsdagens kamp.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea i dialog med englænder om kontraktforlængelse

Annonce