Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Dét sagde Conte til Kane efter rekord

Af Emil Plovgaard
05.02.2023 Kl. 21:53
Antonio Conte var fraværende til søndagens Tottenham-kamp, men han formåede alligevel at levere en besked til den nye rekordindehaver, Harry Kane.

Antonio Conte blev tidligere på ugen opereret.

Derfor var han heller ikke at finde på sidelinjen i Tottenhams sejr på 1-0 over Manchester City søndag aften.

Det var en stor aften for klubben, der vandt over titeludfordrerne, samtidig med, at Harry Kane blev den mest scorende spiller for klubben nogensinde med sit mål nummer 267 i trøjen, der også blev kampens eneste.

LÆS OGSÅ: "United-stjerne bør anholdes"

Et kamera var med inde i Spurs' omklædningsrum, og her kunne man høre, hvad den italienske manager havde at sige til Kane.

Først var det Kane, der indledte dialogen.

– Hvordan har du det, chef, er du ok, hvortil Conte svarede.

– Du gør mig stolt. Du gør Spurs-tilhængerne stolt, sagde Conte, hvor der herefter blev der skiftet tilbage til studiet.

Også klubbens assistentmanager, Cristian Stellini, der i dagens anledning var forfremmet til at stå i det tekniske felt, havde rosende vendinger til overs for Kane.

– Det er en utrolig bedrift. Han er 30. Han har stadig tid til at gøre en masse ting. Han har evnerne til at score igen, igen og igen. Når man ser på ham, kan man fornemme fodbold i hvert et øjeblik af hans liv.

– Det var en stor præstation af holdet og staben. Vi vidste, at det ville være en svær uge uden Antonio. Alle tvang sig selv til et højere niveau. Vi er glade for dem, klubben, Harry og også for Antonio.

– Antonio er langt væk, og han har det ikke særlig godt i øjeblikket. Han var nødt til at blive væk fra kampen og forholde sig i ro, men jeg har lige talt med ham, og han er meget glad, siger Stellini.

LÆS OGSÅ: Den dyreste XI i Premier League

Annonce