AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 10:53
Afsløring: Derfor skiftede Coutinho ikke til Tottenham

Daily Mirror kan berette, at det ikke var Daniel Levy, der satte en stopper for Philippe Coutinhos skifte til Tottenham.


I slutningen af sommerens transfervindue blev Philippe Coutinho rygtet tilbage til Premier League med Tottenham som potentielle bejlere.

Forleden lød rygterne på, at det var Daniel Levy, der var årsagen til, at et skifte ikke blev en realitet, hvilket gjorde Philippe Coutinho rasende, men sådan var det ikke.

Daily Mirror har snakket med brasilianerens agent, der kan fortælle, at det ikke var det økonomisk aspekt, der betød, at handlen gik i vasken.

- Coutinho har ingen personlige problemer med Daniel Levy, og rygterne om det er ikke sande. Handlen kollapsede ikke pga. økonomiske årsager, siger agenten Kia Joorabchian til Daily Mirror.

Avisen beretter i stedet, at det var Mauricio Pochettino, der satte en stopper for skiftet.

Den nu tidligere Tottenham-manager foretrak at arbejde med unge spillere fremfor at hente store navne, og i stedet skiftede Philippe Coutinho til Bayern München på en lejeaftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED