Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 09:12
Afliver alle transferrygter: Bayern-profil forlænger

Sommerens rygtebørs havde i lange perioder Bayern München-profilen med i loopet, men nu slutter alle spekulationerne.


I lange perioder var Manchester United sat i forbindelse med Bayern Münchens midtbaneprofil, men transferspekulationerne slutter formentlig for nu.

Leon Goretzka har nemlig forlænget med de tyske mestre til 2026. Det har klubben offentliggjort på deres hjemmeside og samtlige sociale medier.

Goretzka var ellers udset til at kunne blive en del af Ole Gunnar Solskjærs midtbane, men flere mente at der var tale om såkaldte 'agent-historier' som skulle bruges til at presse Bayern München til at hoste op med flere penge under kontraktforhandlingerne.

Forlængelsen kommer på et vigtigt tidspunkt, da Goretzka ellers var gået i gang med det sidste år af sin kontrakt, men nu behøver den 26-årige midtbaneprofil altså ikke at spekulere mere over fremtiden.

Goretzka kom til Bayern München på en fri transfer i 2018 fra Schalke 04. Tirsdag aften var han en del af det mandskab der pillede FC Barcelona fra hinanden på Camp Nou.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE