AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 22:15
Ærgerlig Dyche: Det er en bitter pille at sluge

Burnley var foran 1-0 mod Wolverhampton, men måtte i sidste ende nøjes med 1-1.


Burnley lignede et hold, der var på vej mod sin anden sejr i denne sæson, da de søndag gæstede Wolverhampton. Ashley Barnes bragte The Clarets i front i første halvleg, men i kampens overtid lykkedes at Wolverhampton at få udlignet.

Wolves blev tildelt et straffespark og efter en VAR-godkendelse kunne Raul Jimenez sparke udligningen i kassen. Den sene udligning gjorde efterfølgende ondt på Burnley-manager Sean Dyche.

- Vi var så tæt på at tage fra kampen med tre point, så det var en bitter pille at sluge i dag, men stadig et godt resultat. Mange snakkede om, at vi havde et svært startprogram, men nu står vi med fire point efter tre kampe, udtalte Burnley-manageren til klubbens hjemmeside og tilføjede:

- Vi har fået nogle gode resultater og også leverede godt præstationer. Det er meget vigtigt, fordi vi viser, at vi er en gruppe, der kan skabe resultater. Det bliver brugbart over en hel sæson, sluttede Sean Dyche.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED