AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 16:35
Advokater sættes på sagen: Sheffield Wednesday er skuffet over Newcastle

Sheffield Wednesday er skuffet over Newcastle, og klubben vil have kompensation for Steve Bruce.


Mandag sagde Steve Bruce og to andre trænere op i Sheffield Wednesday, og i dag blev trioen så præsenteret hos Newcastle, og det er ikke faldet i god jord.

- Klubben er skuffet over at erfare via en pressemeddelelse fra Newcastle, at den har ansat de tidligere Sheffield Wednesday-folk Steve Bruce, Steve Agnew og Stephen Clemence. Uanset om personalet har trukket sig fra deres stillinger, var der stadig nogle juridiske problemer, der skulle ordnes mellem klubben, staben og Newcastle.

- Klubben overvejer i øjeblikket sin position og modtager de nødvendige juridiske råd, lyder det fra Championship-klubben.

Det er uvist, hvor stor en kompensation Sheffield Wednesday kan forvente af Newcastle, men Championship-klubben vil sandsynligvis få et tocifret millionebeløb af the Magpies, der sikrede sig Steve Bruce som afløser for Rafael Benitez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED