AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 18:00
AC Milan-sportsdirektør indrømmer kontakt med Tottenham-stjernes agent

Den ivorianske højre back Serge Aurier har angiveligt tiltrukket sig interesse fra den italienske storklub AC Milan.


AC Milan har indtaget kampen om at sikre sig Tottenhams Serge Auriers underskrift, eftersom klubbens sportsdirektør Paolo Maldini har indrømmet, at de har haft kontakt med Auriers agent.

Den 27-årige back har været i Tottenham siden 2017, hvor han skiftede fra Paris Saint-Germain, men tiden i det engelske kan snart skiftes ud med Italien.

Vi snakkede med Auriers agent sidste år, der var en chance. Nu fokuserer vi dog på at slutte sæsonen af, og så vil vi agere på markedet i de tre uger, hvor spillerne er på ferie, sagde Paolo Maldini til Sky Sports Italia efter AC Milans 3-0-sejr mod Cagliari.

I denne sæson har ivorianeren spillet 42 kampe, 33 i Premier League, og han har formået at levere fem assists og en scoring, skriver Goal.com.

Hvis Serge Aurier vælger at tage til AC Milan, så ender han i en klub, der er i fremragende form, da de er ubesejrede i 12 kampe i træk. De endte dog alligevel kun på en sjetteplads i Serie A, hvilket er langt fra ambitionerne i den traditionsrige storklub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED