AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 10:36
Årtiets XI: Manchester Uniteds 11 bedste er blevet kåret

Manchester Evening News kommer her med sit bud på årtiets hold i Manchester United.


Målmand: David de Gea

Der er ikke så meget at rafle om.

Han runder snart sin kamp nummer 400 for klubben og har siddet tungt på klubbens Player of the Season-pris i adskillige år.

Højreback: Antonio Valencia

Han går måske ikke over i klubhistorien som den største spiller til at ikæde sig en Manchester United-trøje, men han var en vigtig spiller for The Red Devils i en lang årrække.

Desuden er alternativerne John O'Shea, Rafael og Ashley Young heller ikke de hårdeste konkurrenter, og Valencia blev i en sæson eller to regnet som en af de bedste offensive højrebacks efter sin omskoling.

Midterforsvarer: Rio Ferdinand

Defensiven har ikke lignet sig selv efter Ferdinand og Vidic forlod klubben. Håbet er, at Harry Maguire kan udfylde det tomrum, men det er for tidligt at sige endnu.

Midterforsvarer: Nemanja Vidic

Man kan ikke siger Ferdinand uden at sige Vidic, og Chris Smalling, Phil Jones og Marcos Rojo når ikke de to legender til sokkeholderne.

Venstreback: Patrice Evra

Luke Shaw kunne måske have taget denne position, hvis han ikke havde tilbragt halvdelen af sin karriere på skadesbænken.

Men så alligevel ikke. Evra var blandt verdens bedste venstrebacks i en periode, og han forstod altid, hvad det ville sige at repræsentere Manchester United.

Det mærker man også på ham den dag i dag, hvor han stadig bløder for klubben.

Midtbane: Michael Carrick

Carrick var nem at overse, men hans rolige tilstedeværelse og sublime pasningsevner gjorde ham til én af de bedste midtbanespillere i starten af årtiet.

Han spillede særligt en vigtig rolle i titelsejrene i 2011 og 2013.

Midtbane: Paul Pogba

På sine dage er franskmanden verdensklasse, mens han på sine dårlige dage ikke er værd at omtale.

Men når han rammer sit topniveau, er det svært at argumentere mod en plads på holdet.

Midtbane: Ander Herrera

Manchester United burde nok have beholdt spanieren, hvilket resultaterne under sæsonstarten også har sat en tyk streg under.

Han åndede for klubben, sled, tacklede, sparkede og skabte fra tid til anden et mål eller en assists, mens han altid var Eden Hazards værste mareridt i kampene mod Chelsea.

Højre forward: Wayne Rooney

Som Manchester Uniteds mest scorende spiller nogensinde er der selvfølgelig ingen vej udenom Wayne Rooney.

Med årene røg han gradvist længere og længere tilbage på banen, men han fortsatte med at være garant for mindst +10 mål per sæson selv mod slutningen af sin United-karriere.

Frontangriber: Robin van Persie

Hollænderen havde kun én rigtig stor sæson for klubben, men den var til gengæld rigtig stor.

Hans mål var altafgørende, da Sir Alex Ferguson skaffede sig sit sidste mesterskab, inden han gik på pension, og Robin van Persie vandt Den Gyldne Støvle samme sæson.

Venstre forward: Ryan Giggs

Det er Giggs. Han blev ved med at spille, selvom han havde rundet de 40.  Man kunne sagtens have inkluderet Martial, Rashford, Nani eller Ibrahimovic i angrebet i stedet, men Giggs vinder på nostalgien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED