Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Åh nej, Arteta: Arsenal-stjerne skal opereres

Af Morten Bruun Jørgensen
06.12.2022 Kl. 15:14
Der skal en operation til for at klare den skade, som en af Arsenals stjerner har pådraget sig.

Det har efterhånden stået klart i nogle dage, at Gabriel Jesus har pådraget sig en skade, der holder ham ude resten af VM-turneringen, og nu meldes der om, at angriberen skal gennemgå en operation.

Brasilianeren er under mistanke for at have pådraget sig en ledbåndsskade i sit ene knæ, og han er nu rejst tilbage til England, hvor han ifølge The Telegraph skal opereres,

Avisen skriver, at en sådan operation kan tage måneder for nogle spillere at komme tilbage fra.

Alt andet lige må det betyde, at Jesus også kan komme hurtigere tilbage end det, mens det heller ikke lyder som om, at han er færdig for sæsonen.

Indtil videre kan det tænkes, at Mikel Arteta holder vejret, mens det bliver vurderet, hvornår Jesus er klar til at spille igen, for brasilianeren har været en nøglespiller for Arsenal siden sit skifte fra Manchester Vity.

Han har været Artetas foretrukne angriber, selvom han har haft sværere ved at finde vej til netmaskerne på det seneste efter en fremragende sæsonstart.

Der er desuden blevet spekuleret i, at Arsenal kan ende med at hente en ny angriber i januar for at være dækket ind i tilfælde af, at Jesus er ude i flere måneder.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce