Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 20:04
Åh åh... Rekordhandel undersøges af myndigheder

En rekordhandel i Premier League undersøges nu af portugisiske myndigheder.


Wolverhamptons rekordhandel, der sikrede dem teenagekometen, Fabio Silva, undersøges nu af de portugisiske myndigheder.

Det beretter en række portugisiske medier. 

Prisen for Silva endte på svimlende £35 millioner pund, men der er flere uregelmæssigheder i handlen som nu har fanget myndighedernes opmærksomhed.

Det er blandt andet en række tal der ikke hænger sammen. Ifølge efterforskerne skulle Porto modtage £25.6 millioner pund efter at have betalt kommision til superagenten Jorge Mendes' agentur, samt en virksomhed som Silvas far ejer.

Men i tallene fra Portos regnskab fremgår det at klubben kun har modtaget £21.3 millioner pund, hvilket betyder at man mangler at redegøre for £4.3 millioner pund.

Årsagen til de portugisiske myndigheders interesse skyldes en større operation, kaldet Operation Red Card, der undersøger både Porto og Benfica for økonomisk svindel. En operation der allerede har sendt Benficas præsident i husarrest, mistænkt for skattesvig og hvidvask.

Også Fabio Silvas agent, Jorge Mendes, synes at være involveret i efterforskningen. Det skyldes nogle regninger som et andet agentur og ikke Porto, har indkasseret fra Mendes. 

Det er endnu uklart om efterforskningen kan få konsekvenser for Jorge Mendes eller Fabio Silva på nuværende tidspunkt. Forventningen må være at det er de to portugisiske storklubber, der kommer til at stå skoleret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE