AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 12:34
Åben for kontraktforlængelse: Odoi vil være erstatningen for Hazard

Callum Hudson-Odoi er åben for at blive i Chelsea, hvis han bliver erstatningen for Eden Hazard, melder GOAL.


Callum Hudson-Odoi har i flere omgange været et stort samtaleemne i den engelske sportspresse.

Det skyldes, at det tidligere har været meldt, at han skulle være opsat på at komme væk fra Chelsea og søgte et skifte til Bayern München, som skulle være meget interesseret i den talentfulde englænder.

Nu beretter GOAL, at Callum Hudson-Odoi er mere og mere åben for at blive på Stamford Bridge, men han kræver garanti på, at han får masser af spilletid og en vigtig rolle i næste sæson.

Eden Hazard står til at blive solgt til Real Madrid, og det har også en afgørende rolle for Callum Hudson-Odois beslutning. Chelsea og Real Madrid er endnu ikke nået til enighed om en pris, men er i forhandlinger. Det forventes, at den endelige pris kommer til at ligge mellem £87 milllioner og £113 millioner. 

Skulle Chelsea sælge Eden Hazard ønsker Callum Hudson-Odoi at være erstatningen for belgieren, og kan The Blues garantere ham det, vil han gerne skrive under på en ny kontrakt med Chelsea. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED