AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 11:20
750 mio. er intet problem: KIopp er klar til at byde på Barca-stjerne

Liverpool-træneren skulle være parat til at finde det store checkhæfte frem for at signe Ousmane Dembélé.


Liverpool er klar til at investere i fremtiden, og efter et sommertransfervindue uden store signings samt en ny trøjeaftale med Nike på plads, er der masser penge i kassen til at investere stort.

Og dét er angiveligt, hvad Jürgen Klopp ønsker at gøre ved at hente blandt andre Ousmane Dembélé fra FC Barcelona til sommer. Det skriver El Desmarque.

Klopp har aldrig lagt skjul på, at han er en stor beundrer af den franske winger, som aldrig for alvor har etableret sig som fast starter for det catalanske storhold siden sit skifte fra Dortmund i 2017.

Han skulle derfor også være til salg for omkring €100 millioner, hvilket Liverpool intet problem har med at betale, da klubben skulle have et astronomisk transferbudget klar til brug.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED