AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2019 21:26
75 millioner: Sisto kunne have endt i Premier League

Pione Sisto afviste angiveligt et stort tilbud fra en anonym Premier League-klub.


Det endte med to danskerskifte i Premier League denne sommer, hvor Philiip Billing og Jonas Lössl skiftede til henholdsvis Bournemouth og Everton.

Men det kunne have været tre. Det melder den spanske journalist, Victor Lopez, fra radiostationen Radio Galega ifølge BT.

En anonym Premier League-klub stod klar med 75 millioner for Pione Sisto, og det var et bud, som Celta Vigo havde været tilfredse med. 

Den 24-årige dansker valgte dog at takke nej til kontrakttilbuddet, og det var Celta Vigo angiveligt ikke glade for, da de gerne havde solgt danskeren.

Om Pione Sistos situation udtaler hans bror og agent, Angelo Sisto, til BT:

- Det vi kigger på lige nu, er at finde en holdbar løsning for Pione. Hvis han skal fortsætte i klubben, er der nogle helt andre krav og betingelser, der skal opfyldes først. Det er jeg i løbende dialog med klubben om. Alternativet vil være, at han skifter klub. Sådan ser situationen ud i øjeblikket, siger Angelo Sisto.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED