AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:04:2020 11:10
5 ind - 4 ud: Sådan ser Manchester Citys perfekte transfervindue ud

Vi er kommet med vores bud på, hvordan det ideelle transfervindue ville se ud for The Citizens.


Coronakrisen gør det svært at spå om, hvordan det næste transfervindue kommer til at forløbe.

Men vi har leget lidt med tanken om, hvordan det perfekte transfervindue for Manchester City ville se ud.

Denne sæson har særligt vist, at forsvaret skal forstærkes, og det er også særligt dét, vi lægger vægt på.

 

Spillere, der skal signes

 

Dayot Upamecano 

Den 21-årige franskmand er jagtet af alt og alle og har en frikøbsklausul på £52 millioner, som ville gøre ham til en overkommelig signing - i hvert fald udenfor krisetider.

Han er fysisk stærk i duelspillet, men er også god med bolden ved fødderne, så han ville være en midterforsvarer efter Pep Guardiolas hjerte.

 

Jonathan Tah - Vi ved, midterforsvarer er et sted, som Manchester City ønsker at forstærke, og der er rygter om, at man er på udkig efter to nye forsvarere til centralt i bagkæden.

Bayer Leverkusens 24-årige forsvarsgeneral skulle være et transfermål, og med en frikøbsklausul på £40 millioner er der masser værdi for pengene, hvis man køber den tyske landsholdsspiller.

 

Nelson Semedo - Der er gode chancer for, at Joao Cancelo forlader The Citizens efter kun en sæson, og der er rygter om, at FC Barcelona potentielt er parate til at bytte Semedo for portugiseren.

Hvem der får den bedste handel af de to klubber i sådan en byttehandel er ikke til at sige, men ryger Cancelo, har City brug for en ny højreback, og 31-årige Kyle Walker er ingen ung mand længere.

 

Lautaro Martinez - Inter-stjernen skulle være et transfermål for The Citizens, som angiveligt er parate til at betale hans frikøbsklausul på £97,5 millioner -  eller var før krisen.

Det er ikke sikkert, at City kan/vil betale så meget for en angriber, når coronakrisen tager sin told på verdensøkonomien, men det ville give god mening at signe argentineren som langtidserstatning for Sergio Aguero.

 

David Alaba - Guardiola skulle endnu ikke være helt tilfreds med de venstrebacks, han har i truppen, og den spanske toptræner har allerede et indgående kendskab til Alaba fra deres fælles tid i Bayern München.

Den østrigske stjerne nærmer sig sig kontraktudløb og skulle være åben for en ny udfordring. For City ville han være noget nær den stærkeste back, man kan anskaffe sig.

 

Spillere, der skal sælges:

Joao Cancelo -  Han har haft svært ved at tilpasse sig Premier League og har været en af sæsonens store skuffelser.  Måske er det for tidligt at give op på ham, måske burde man lade ham indgå i en byttehandel for Nelson Semedo.

 

Angelino - Angelino har selv erkendt, at han gerne vil forblive i RB Leipzig, men om det kommer til at ske, må tiden vise. Han kommer næppe til at få en startplads for The Citizens foreløbigt, men man fik ham billigt sidste sommer og burde nu kunne sælge ham videre med profit.

 

Leroy Sane - Det tyder ikke på, at tyskeren har nogle intentioner om at forlænge med Manchester City, og det er svært at se City-ledelsen gå med til at miste ham på en fri transfer i 2021.  Bayern banker stadig på døren, men det er svært at sige, hvad salgsprisen bliver for Sané på grund af coronakrisen.

 

Nicolas Otamendi - Otamendi ville angiveligt selv gerne væk sidste sommer, og selvom han måske har været mere sikker end John Stones i denne sæson, så er han 32 nu. Skal man nå at tjene noget på ham, bør man sælge efter denne sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED