Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jürgen Klopp chokeret over Liverpool-stjerne

Af Emil Plovgaard
08.12.2023 Kl. 16:49

Virgil van Dijk har scoret 20 mål i løbet af sin tid hos Liverpool.

Liverpool måtte arbejde for sagen, da klubben onsdag aften var på udebane på Bramall Lane.

Her var det sædvanlige hjemmehold fra Sheffield United naturligvis modstanderen. At Chris Wilders mandskab er oprykkere til denne sæson var ikke til at se. Hjemmeholdet leverede en særdeles veludført præstation på eget græstæppe, hvor det nærmest ikke var til at se forskel mellem top og bund.

The Reds fik dog med møje besvær tilkriget sig en 2-0-sejr. Det skete blandt andet på et mål af den hollandske forsvarskrumtap Virgil van Dijk, der kunne føje endnu et mål til samlingen.

Første Van Dijk-scoring for Liverpool i denne sæson kom bag på Klopp

Faktisk var det hollænderens første mål i denne sæson, og det er noget, der overrasker Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Han er dog glad for, at spillere på andre positioner end de offensive pladser hjælper til, når det kommer til at score mål. Og så mener tyskeren, at dødbolde er et yndet redskab i de snævre kampe.

– Alle offensive spillere inviteres til at lave mål. Alle.

– Virg har scoret, hørte jeg, sæsonens første mål. Det er jeg en smule overrasket. Jeg troede allerede, han havde scoret, men det var måske i en anden turnering eller i sidste sæson, det ved jeg ikke. Men dødbolde er en stor hjælp i tætte kampe. De (Sheffield United, red.) var rigtig gode, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

Sidste sæson var direkte til glemmebogen for Jürgen Klopp og kompagni. Klubben fra Beatlesbyen måtte nøjes med en femteplads i Premier League og mislykkedes dermed med at kvalificere sig til denne sæsons Champions League.

I denne sæson er The Reds dog tilbage i titelræset, der ser ud til at blive uhyre tæt i denne sæson.

Liverpool ligger på en andenplads med to point op til Arsenal på førstepladsen. Lørdag møder klubben Crystal Palace på udebane.

Liverpool må desværre indse, at en stor profil er tabt i et stykke tid. Han er nemlig blevet skadet. Læs mere her.

Annonce