Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2022 21:32
360 millioner: Gerrard vil have endnu en Premier League-profil

Steven Gerrard er slet ikke ikke færdig med at handle.


I går kunne Aston Villa præsentere signingen af Philippe Coutinho på en lejeaftale.

Om ganske kort tid forventes Lucas Digne også at blive præsenteret som ny Aston Villa, men Steven Gerrard & Co. er slet ikke færdig på transfermarkedet.

Daily Telegraph beretter nu, at Aston Villa vil forsøge at lave en aftale med Brighton omkring Yves Bissouma, som vil koste i omegnen af £40 millioner, der svarer til omkring 360 millioner kroner. 

Steven Gerrard føler angiveligt, at de har en svaghed på den centrale midtbane, og her passer Yves Bissouma godt til den profil, som de er på udkig efter. 

Midtbanespilleren har kontraktudløb i 2023, og Brighton har efter sigende ingen planer om at sælge en af deres vigtigste spillere, men ifølge avisen kan det ændre sig, hvis han giver udtryk for, at han ikke ønsker at forlænge med The Seagulls. 

Et bud på omkring £40 millioner kan altså få Brighton på ander tanker. 

Yves Bissouma er i øjeblikket til AFCON i Cameroun, og det ifølge avisen også noget, der kan komplicere en potentiel handel.

Transfervinduet er åbent: Følg med i vores Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE