Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 13:04
34 mål: Fire Premier League-tophold kæmper om billig zambisk bomber

22-årige Patson Daka har gjort sig voldsomt bemærket med et hav af mål for RB Salzburg, og det har vækket interessen hos blandt andre Chelsea og Liverpool


Hvis det virkede som en uoverskuelig opgave at erstatte en vis Erling Braut Haaland, så må man sige, at RB Salzburg har fået det til at se umanerligt let ud. 

For i 22-årige Patson Daka har de fundet sig endnu en angriber af den slags, der bare ikke kan lade være med at score. I forrige sæson nettede zambieren således 27 gange, og det overgik han i den netop overståede sæson, hvor det blev til hele 34 mål og 12 assists i 42 kampe. 

Med den slags form er det ikke overraskende, at flere af Europas topklubber har fået øjnene op. Det gør sig også gældende i Premier League, hvor The Express meddeler, at Leicester har udset sig Daka som den naturlige arvtager til Jamie Vardys trone. 

The Foxes kan dog måske se frem til hård konkurrence, da både Liverpool, Tottenham og Chelsea angiveligt også er interesserede i angriberen. Daka skulle selv være begejstret for udsigten til et skifte til engelsk fodbold, og prisen ligger ifølge avisen på relativt beskedne 17 millioner pund. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE