- 270 sekunder viser, hvor Arsenals svagheder ligger

Af Emil Plovgaard
17.03.2022 Kl. 13:07
Sådan lyder det fra The Telegraphs Sam Dean, der onsdag aften overværede kampen mellem Arsenal og Liverpool på Emirates.

– Der var blot tre minutter mellem Arsenals store chance til Martin Ødegaard, som blev afvist af Liverpool-keeper Alisson, til at gæsterne tog føringen i form af Diego Jota, som tyrede bolden ind mellem hænderne på Aaron Ramsdale. Én målmands stærke arm, og en andens svage vrist. 270 sekunder var alt, hvad det tog, og pludselig var kampen ovre for Arsenal.

Sådan lyder det fra The Telegraphs Sam Dean, der onsdag aften overværede kampen mellem Arsenal og Liverpool på Emirates. Men også den manglende skarphed kom til udtryk i den engelske hovedstad.

Dean peger på, at der var niveauforskel mellem mændene, og at det var dét, som afgjorde duellen.

Arsenal var fint med i store dele af kampen, men i begyndelsen af anden halvleg, kom der andre boller på suppen, da Liverpool først bragte sig på 1-0 og siden også 2-0.

Herefter havde The Gunners ikke for alvor noget modspil, og Liverpool-spillerne kunne cruise sejren sikkert i land.

Dermed er det nu blot ét point, som adskiller førstepladsen, der indtages af Manchester City, og Liverpool på andenpladsen.

Der er lagt op til et sandt drama på Etihad den 10. april, hvor mesterskabet i den grad er på spil.