Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:07:2021 17:35
220 mio. kroner: Arsenal forbereder bud på dyr reservekeeper

Arsenal har angiveligt i sinde at sende en del penge efter Sheffield United-keeperen Aaron Ramsdale.


Arsenal mangler en back up målmand til Bernd Leno, efter australske Mat Ryans leje aftale udløb tidligere på sommeren.

Denne var man ikke interesserede i at gøre permanent, men det er man til gengæld med hensyn til Sheffield United-keeperen Aaron Ramsdale, der sidste sæson rykkede ned i The Championship.

Walisiske Ramsdale var dog en af få lyspunkter for The Blades, hvorfor han også blev kåret som Årets Spiller for klubben, og det har man bidt mærke i på Emirates Stadium.

I en sådan grad, at man angiveligt vil kaste hele 25 millioner pund, altså små 220 millioner kroner, efter målmanden. Det erfarer Sky Sports News.

SSN tilføjer, at rygterne omkring, at et bud på 30 millioner pund skulle være på tale, er usande. I stedet vil The Gunners tilbyde 18 millioner pund plus syv millioner i bonusser.

Om end dette kan lyde som en respektabel pris for en spiller af Ramsdales kaliber, så er det alligevel mange penge at smide efter en reservekeeper. Særligt for en klub, hvis økonomi har været mere stabil.

29 årige Bernd Leno har kontraktudløb i sommeren 2023, hvorfor der sporadisk spekuleres i, om der er tale om at forberede sig på tyskerens fravær og samtidig teste, hvorvidt det er værd at sende en ny, stor kontrakt efter den tidligere Leverkusen-stjerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE